Gästhamn

Välkomna till Bua och upplev ”brygglivet” i vår gästhamn. Här finns det mesta vad du behöver. I vårt servicehus finns toaletter, duschar tvättstuga och kök. En restaurang nere vid hamnen, ”Lollos”. Bensin och diesel finns vid servicebryggan, liksom en anläggning för tömning av septitankar.

NYHET! Från den 1:a Juni 2023, ingår dusch i servicehuset, samt latrintömning i Gästhamn & Ställplats avgiften! 230:-sek inkl.moms/dygn.

På några minuters promenad, når du Bua Center, med Livsmedel (ICA), Frisör, Pizzeria, Apotek, Kafe mm. En läkarstation med tandläkare som närmaste granne och bra bussförbindelser både till Varberg och ex. Kungsbacka.

Vår Gateway med bekväm betal automat. I hamnavgiften ingår givetvis Wi-fi, en kod finns på kvittot från betal automaten. Vårt jour nr Bua hamn 0340 66 16 02

Servicehuset för våra gäster

Lagom till säsongen 2011 stod vårt nya servicehus färdigt. För Nya fräscha toaletter och duschar i ett rött litet härligt hus precis vid sjöbodarna. I anläggningen finns ett kök och även en tvättstuga.

Vid ena gaveln på servicehuset finns vår anläggning för tömning av sopor, latrin och grå vatten, nytt och fräscht. Vi har tänkt mycket på våra gästers bekvämlighet och här i hamnen månar vi om miljön. Till säsongen 2012 fick vi utmärkelsen ”Blå flagg”

Blå Flagg är en internationell miljöutmärkelse för hamnar och stränder. Den finns i ett 40-tal länder, både inom och utanför EU. Utmärkelsen delas ut till de hamnar och stränder som uppfyller ett antal kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljö.

Priser för gästande båtar

I kranhuset vid servicebryggan, kallad INFOpoint, här sitter en betalautomat för hamnens avgifter. Nyttja den gärna, billigare än kontanter. Tar kort och det går fort. Titta gärna in där finns lite broschyrer och info för våra gäster.

From våren 2012 tilldelades Bua hamn ”Blå Flagg”, som är en internationell miljöutmärkelse för hamnar och stränder. Den finns i ett 40-tal länder, både inom och utanför EU. Utmärkelsen delas ut till de hamnar och stränder som uppfyller ett antal kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljö, varje år.

Avgift inklusive ström, betalas via nätet tallyweb.dk/bua-hamn

230: – Inkl. moms

IMG_7001

Nytt för gästbåtar 2022

Kära gäst /Dear guest / Lieber gast
Vänligen betala Gästhamnsavgift på vår websida, El samt Dusch i servicehuset ingår.
Please pay the Guest Harbor Fee on our website, Electricity and Showers included.
Bitte zahlen Sie die Gästehafengebiihr auf unserer Website, Strom und duschen inbegriffen.

tallyweb.dk/bua-hamn
Eller I Or I Oder Scan QR Kod

Aktivera ett eluttag / Activate an electrical outlet / Aktivieren Sie eine Steckdose
Öppna frontluckan / Open the front cover | öffnen Sie die vordere Abdeckung

Knappa in er kod / Enter your code / Gib deinen Code ein
Välj ett ledig eluttag som blinkar /Select a free electrical outlet that flashes /
Wählen Sie eine freie Steckdose, die blink

OBS! / NOTE! /NOTIZ!

Dra inte ut andras kontakter / Do not unplug other electrical outlets /
Trennen Sie keine anderen Steckdosen
Uttagen stängs automatisk av om stickkontakten dras ut /
The sockets switch off automatically if the plug is pulled out /
Die Steckdosen schalten automatisch ab, wenn der Stecker gezogen wird

Karta över hamnen

Bryggorna är märkta med bokstäver A-S. Under siffror finner du följande:

1/ Orienteringstavla
2/ Bensin, Diesel auto station
3/ Lyftkran
4/ Spolplatta
5/ Latrinsug / Mastkran
7/ Servicehus, WC, duschar, tvättstuga,
8/ Ramp för sjösättningar upp/ner.

Givetvis har vi en latrin sug

I Bua hamns satsning för miljön, finns nu en anläggning för tömning av septitankarna från båtar, den finns vid vår servicebrygga. Vid den finner du också tappstationen med Aspens miljövänligare produkter, diesel/bensin och är givetvis utrustad med en betalautomat. Passa även på att fylla vatten, ha alltid Bua hamn i tankarna.