Gästhamn

Välkomna till Bua och vår gästhamn. Här finns det mesta vad du behöver. I vårt servicehus finns toaletter, duschar tvättstuga och kök. En restaurang nere i hamnen, sjön suger. Bensin och diesel finns vid servicebryggan, liksom en anläggning för tömning av septitankar.

På några minuters promenad, når du Bua center, med livsmedel, bank, pizzeria, mm. En läkarstation med tandläkare som närmaste granne och bra bussförbindelser.

Servicehuset nytt och fräscht, upplev "brygglivet" i hamnen. Vår Gateway med bekväm betal automat. I hamnavgiften ingår givetvis Wi-fi, en kod finns på kvittot från betal automaten. Vårt jour nr Bua hamn 0340 66 16 02

Service huset för våra gäster

Lagom till säsongen 2011 stod vårt nya servicehus färdigt.För Nya fräscha toaletter och duschar i ett rött litet härligt hus precis vid sjöbodarna. I anläggningen finns ett kök och även en tvättstuga.

Vid ena gaveln på servicehuset finns vår anläggning för tömning av sopor, latrin och grå vatten, nytt och fräscht. Vi har tänkt mycket på våra gästers bekvämlighet och här i hamnen månar vi om miljön. Till säsongen 2012 fick vi utmärkelsen "Blå flagg"

Blå Flagg är en internationell miljöutmärkelse för hamnar och stränder. Den finns i ett 40-tal länder, både inom och utanför EU. Utmärkelsen delas ut till de hamnar och stränder som uppfyller ett antal kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljö.